Nyhet! Summit Kvitfjell - Årets store næringslivskonferanse

Summit Kvitfjell 29.02.24 - 01.03.24
Nå nærmer det seg igjen – Summit Kvitfjell, den nasjonale vinterkonferansen, hvor vi vil skape Norges mest unike konferanseopplevelse!


Forbered deg på inspirasjon, opplevelser, energi og glede. Tett på FIS Ski World Cup Kvitfjell får du som konferansedeltaker faglig påfyll med noen av Norges beste foredragsholdere - alt i en fantastisk ramme av snø og vinter. 

Arrangementet retter seg spesielt mot målgruppen REISELIV på dag en, her er tema «Reiselivet som drivkraft for vekst». Dag 2 er for hele NÆRINGSLIVET med tema «Sterke prestasjoner og grønn verdiskaping».

Dette er en helt unik møteplass tett på FIS Ski World Cup Kvitfjell. En todagers konferanse hvor idrett, reise- og næringsliv møtes for å inspireres, engasjeres, få faglig påfyll og skape business ut av nettverk. Hos oss møter man bransjekolleger fra hele landet, men det at man også samler aktører fra ulike næringer gir en enda større merverdi for deltageren.

 
På torsdagen vil konferansen avsluttes med smaksløype i Ringebu med besøk hos noen av stedets spisesteder og fredagen med en musikalsk forestilling med markering av 30 års jubileum av OL på Lillehammer i 1994.

Alle medlemmer av Lillehammer Næringsforening vil få en rabatt på 10%. Husk å bruke NLSK24 ved påmelding for å få rabatt. Lillehammer Næringsforening vil også sette opp felles arrangement for alle medlemmer.

Link til billetter; https://summitkvitfjell.no/billetter

Oppdatert informasjon finner du her: https://summitkvitfjell.no/

facebook

Siste nytt